A cigaretta olyan mint a drog?

Cigaretta drog. Két slukk, és lecsiszolja az agyamat

A University College London UCL új elemzése szerint a dohánytermékek világszerte százezer halálesetből ért, az alkohol pedig ért felelős — írja a Daily Mail.

amikor leszoktam a dohányzás tüneteiről

Összehasonlításképp: a kokain csupán százezerből 6,9 ember haláláért okolható. Az adatok azt is felfedték, cigaretta drog minden ötödik felnőtt havi egyszer nagy mennyiségű alkoholt vesz magához, ráadásul a felnőtt lakosság 15 százaléka napi szinten dohányzik is. Ezzel szemben kokaint a felnőttek 0,35; marihuánát 3,8; amfetaminokat 0,37; opioidokat pedig 0,35 százalékuk használt az elmúlt 12 hónap során.

dohányzási kódok árai

A kutatás szerint százezerből ,2 ember alkoholfüggő, míg a kannabiszfüggőség százezerből csak ,3 embert érint. Brutális videón egy szétgyilkolt, dohányos tüdő Napi egy doboz cigi, és 20 év után ez a vége.

a dohányzás gyógyításának módjai

Évente 4,9 millió ember hal meg a dohányzás következményeként, Magyarországon 28 ezer. A dohányzás és az alkohol ,9, illetve 85 millió károsodott egészségi állapotban leélt évet disability-adjusted life years, azaz DALY okoz.

Felhagytam a dohányzással és nem javulok

A tiltott droghasználathoz köthető halálesetek száma Kelet-Európában a legmagasabb. A szakértők szerint további adatgyűjtésre lesz szükség ahhoz, cigaretta drog pontosan felmérjék az egyes szerfüggőségek földrajzi eloszlását. Kiemelt kép: Thinkstock.

terhesség alatt leszokni a dohányzásról; következmények